Velkommen  > Workshops > Jonglæring

Jonglæring

- et kursus i jonglering hvor der læres andet en bare jonglering.

Jonglering er en metafor som ofte bruges i forretningsverdenen – og ikke uden grund. For hvad er tilværelsen, hvis ikke et enormt jongleringsmønster hvor vi forsøger at holde alle vores projekter og dagligdags gøremål i luften, mens vi gør vores bedste for ikke at blive stressede.

- Men er jonglering virkelig mere end blot en fortærsket metafor?
- Og hvad kan en virksomhed få ud af at medarbejderne lærer at jonglere med 3 bolde?

Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret når deltagerne gennem undevisning i jongleringens ædle kunst introduceres for begreber som ‘Værdifulde fejl’, ‘Dynamisk Afslapning’, ‘Muskulær Hukommelse’ og ‘Intelligente Pauser’.

Et af målene med workshoppen er at deltagerne får gang i begge hjernehalvdele og bliver mere bevidste om deres egne læreprocesser. Der arbejdes i den forbindelse med forskellige indlæringsmetoder som fx. Visualisering og Rytmisk Læring.

Et af grundprincipperne for jonglering er at man økonomiserer med sine kræfter, så man har overskud. På samme måde må målet i en virksomhed være at man, ikke spilder tiden så man har overskud til nytænkning

Vores erfaring er at jongleringsworkhsoppen ofte kan være et frisk pust i en virksomhed, idet det daglige hieraki opløses for en stund, hvilket kan afdække hidtil skjulte potentialer som senere kan komme virksomheden til gode.

Vi har desuden erfaret at den mest effektive læring finder sted når der er mulighed for individuel coaching. Derfor foregår undervisningen normalt i mindre grupper. Selvfølgelig er det også muligt at undervise grupper op til flere hundrede, men her mister man helt den individuelle kontakt.

Selvom mange lærer at jonglere efter bare én session anbefaler vi at komme ud mindst to gange, da dette åbner mulighed for at demonstere yderligere pointer samt for at endnu flere af deltagerne får en succesoplevelse (også de som måske var overbeviste om at de aldrig kunne lære at jonglere). Og hvad er mere tilfredsstillende end at imponere sig selv, ved at lære noget man troede var umuligt!

Alle workshops/forløb tilpasses selvfølgelig til den enkelte virksomheds værdier, målsætninger og behov, så send os gerne lidt materiale om disse, eller tag en snak med os.

Der kan også arrangeres længerevarende forløb hvor den enkelte medarbejders læringsmønstre afdækkes i dybden, og hvor der arbejdes med at forbedre virksomhedens kommunikation generelt, så den naturlige kreativitet kan komme til udfoldelse.

I selv de kortere forløb indlægges normalt et comedy jongleringsnummer på 5-7 minutter.
 

Circostancia - cirkus - gøgl - jonglering - teambuilding
Home Home